Logotyp_Vattenbarometern

Produkter som hjälper dig att minska din vattenförbrukning

GROHE START

GROHE Start är utrustad med SilkMove ES Kallstart 35 mm. En keramisk insats som är har en energisparande funktion via kallstart. Den har även integrerad diskmaskinsavstängning, inställbar flödesbegränsare och perlator för verktygsfritt utbyte.

GROHE VITALIO JOY

Ett skonsamt och vattensparande system som dessutom ger dig valfrihet att duscha utifrån humör. Det vattensparande strålmönstret SmartRain ger dig möjligheten till en mjukare och avslappnande dusch som samtidigt är skonsamt för miljön.

VITALIO START 100

GROHEs duschset Vitalio Start 100 är utrustat med den vattenbesparande teknologin GROHE Water Saving. En funktion som begränsar vattenflödet till maximalt 9,5 l/min för att motverka en slösaktig vattenförbrukning.

BAU COSMOPOLITAN E

Utrustad med infraröd sensor för dubbelriktad kommunikation för övervakning, konfiguration och service. Strålsamlaren Water Saving ger 5,7 l/m och med isolerade inre vattenvägar är Bau Cosmo helt bly- och nickelfri.

START TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

GROHE Start har ett taktilt utformat grepp som inbjuder till användning, medan den normalhöga pipen har ett bekvämt avstånd till tvättstället. Water Saving-funktionen minskar vattenförbrukningen med upp till 50 procent utan att minska prestandan.