Logotyp_Vattenbarometern

PRODUKTER DER HJÆLPER DIG MED AT REDUCERE DIT VANDFORBRUG

VITALIO JOY 110 MONO BRUSESTANGSÆT 1 SPRAY

GROHE brusersæt Vitalio Joy 110 Mono er udstyret med den vandbesparende teknologi GROHE Water Saving. En funktion, der begrænser vandgennemstrømningen til højst 9,5 l / min., hvilket sørger for et mindsket vand– og energiforbrug.

VITALIO START SYSTEM 250 BRUSESYSTEM MED TERMOSTAT TIL VÆGMONTERING

GROHE Vitalio Start System 250 fra GROHE er et brusesystem med termostat til vægmontering. Brusesystemet har en hovedbruser, såvel som en håndbruser, som begge har 2 forskellige stråleindstillinger. Ved hjælp af GROHEs Water Saving-teknologi, begrænses vandgennemstrømningen til maks 5,7 l / min. for et mere økonomisk vandforbrug.

START ETGREBSBATTERI TIL HÅNDVASK

GROHE Start er en manuel håndvaskarmatur med energibesparende vandfunktion. Takket være GROHE Water Saving strålesamlerfunktion har mixeren en vandgennemstrømning på maks 5,7 l / min og reducerer dit vandforbrug med op til 50 procent.

BAU COSMOPOLITAN E BERØRINGSFRIT ELEKTRONISK HÅNDVASKARMATUR

GROHE Bau Cosmopolitan E er en elektronisk håndvaskarmatur med infrarød sensor til automatisk skylning. Mixeren har 7 forudindstillede programmer, inklusive rengøringsfunktion. Samt energibesparende vandfunktion GROHE Water Saving.

START ETGREBSKØKKENBATTERI

GROHE Start køkkenarmatur har et klassisk design kombineret med høj funktionalitet. Takket være vandbesparende teknologi, der sætter en begrænsning på mængden af vand, der bruges i minuttet, sparer den på vandet og har samtidig en perfekt gennemstrømning.