Logotyp_Vattenbarometern

Om vandbarometerET

I Danmark tager vi adgang til vand og elektricitet som en selvfølge, uanset hvor i landet vi befinder os. Det er en luksus, som langt fra alle mennesker på jorden deler. Men hvordan se danskernes forbrug af vand og energi egentlig ud, og hvordan påvirkes planeten af vores daglige energi- og vandforbrug? Er vi opmærksomme på, at det drejer sig om sparsomme ressourcer, som vi skal passe på?

Med Vandbarometeret vil vi motivere flere mennesker til at reflektere over deres energi- og vandforbrug og samtidig komme med gode råd til, hvordan hver enkelt med enkle midler kan reducere sit miljøaftryk på planeten.

Vandbarometer er et initiativ fra GROHE, et brand i LIXIL Group Corporation, som er verdens førende leverandør at sanitetsprodukter. Formålet er at sætte fokus på danskernes vand- og elforbrug, herunder deres holdning og kendskab til deres egen bæredygtige adfærd.

Om undersøgelserne
Undersøgelserne er gennemført af analyseinstituttet YouGov. For at grundlaget skal være statistisk pålideligt, er der i forskellige tidsrum via internettet gennemført interviews med danskere i alderen 18+ år.