logo

PRODUKTER DER HJÆLPER DIG MED AT REDUCERE DIT VANDFORBRUG

EUROSMART COSMOPOLITAN ETGREBSKØKKENBATTERI

3284320E GROHE Eurosmart Cosmopolitan køkkenarmatur har et klassisk design kombineret med høj funktionalitet. Takket være vandbesparende teknologi, der sætter en begrænsning på mængden af vand, der bruges i minuttet, sparer den på vandet og har samtidig en perfekt gennemstrømning

VITALIO JOY 110 MONO BRUSESTANGSÆT 1 SPRAY

27322000 GROHE brusersæt Vitalio Joy 110 Mono er udstyret med den vandbesparende teknologi GROHE EcoJoy. En funktion, der begrænser vandgennemstrømningen til højst 9,5 l / min., hvilket sørger for et mindsket vand– og energiforbrug.

VITALIO JOY SYSTEM 260 BRUSESYSTEM MED TERMOSTAT TIL VÆGMONTERING

27298002 Vitalio Joy System 260 fra GROHE er et brusesystem med termostat til vægmontering. Brusesystemet har en hovedbruser, såvel som en håndbruser, som begge har 3 forskellige stråleindstillinger. Ved hjælp af GROHEs EcoJoy-teknologi, begrænses vandgennemstrømningen til 9,5 l / min. for et mere økonomisk vandforbrug.

GROHE START ETGREBSBATTERI TIL HÅNDVASK

32559001 GROHE Start håndvaskarmaturet kombinerer komfort med vandbesparende funktionalitet. Takket være den vandbesparende teknologi GROHE EcoJoy har Smart armaturet en vandgennemstrømning på blot 5,7 l / min, der reducerer dit vandforbrug med op til 50 procent.